4 būdai, kaip bet kokį troškinį paversti pikantišku

Ragu yra paprastas ir maistingas troškinys, kurį galima ruošti neskubant, o rezultatas visada bus garantuotai geras. Galite rinktis tiek daržovių, tiek mėsos versijas.

Išsami informacija

Kiaulienos troškinys yra populiariausias, nes troškinys būna aromatingas, pikantiškas ir saikingai riebus.

Jei mėgstate gaminti, atkreipkite dėmesį į 4 virėjų paslaptis, kurios leis jums išvirti troškinį dar pikantiškesnį:

  1. Mažai kas žino, kad rūkyta šoninė puikiai papildo troškinio skonį. Tam reikia supjaustyti nedidelį gabalėlį šoninės ir pasiųsti jį į ingredientų tinklelį likus maždaug 10 minučių iki visiško iškepimo.
  2. Stenkitės troškinį gaminti tik iš šviežių produktų, kurie troškiniui suteiks visą savo skonį.
  3. Tarp ingredientų gali būti pomidorų pasta. Tačiau galite žengti toliau ir specialiai troškiniui paruošti aštrų arba pikantišką padažą su prieskoniais. Taip troškinys taps įdomesnis.
  4. Be to, vienas iš slaptų profesionalių virėjų naudojamų būdų yra specialus daržovių sultinys. Į jį galite pridėti įvairių aromatinių šaknų, žolelių ir prieskonių. Svarbiausia nepamiršti jo išgryninti.
Taip pat skaitykite:  Kulinarai atskleidė, kaip paruošti arbūzo desertą nekepant
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti