2 klaidos, dėl kurių kiaulienos kepenys būna kietos ir surūgusios

Ne kiekviena ponia vadina kiaulienos kepenėles su riebalais savo firminiu patiekalu, nes šis produktas ne visada būna skanus. Dėl nepakankamos kepimo patirties kepenėlės gali būti ne tik karčios, bet ir išeiti labai standžios, o tai išsiurbia visą aistros suvokimą.

Išsamesnė informacija

Tačiau taip atsitinka tik tuo atveju, jei nežinote, kaip jas tinkamai paruošti.

Nustatykite 2 pagrindines klaidas, dėl kurių nepavyksta pagaminti padažo.

Kodėl būtent jos:

1. Ne iki galo laikomasi išankstinio paruošimo proceso.

Negalima tiesiog mesti kepenų ant keptuvės ir mėgautis gaminimo paprastumu – pirmiausia reikia jas paruošti. Pirmiausia būtina pašalinti visus galimus gyvenimus ir nepamiršti ją dengiančios folijos.

Tačiau net ir po šių manipuliacijų kepenys gali būti skausmingos.

Įveikti šį ypatumą padės paprastas pienas. Į tokią viršutinę „vonią” kepenis geriau siųsti 6-8 metus.

2.Trivalentis terminis gydymas.

Labai svarbus faktas yra tai, kad kiaulienos kepenų negalima ilgai troškinti ar tepti. Jei per daug susijaudinsite dėl šio proceso, bus labai problemiška gabalėlį suvalgyti.

Dėl šios priežasties turėtumėte išbandyti kepenėles. Kai jos įgaus būdingą spalvą, galite paragauti jų skonio ir išjungti kaitlentę.

Taip pat skaitykite:  Kodėl rytinės sultys yra puikus pasirinkimas?
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Medicina: mokslas ir menas gydyti

Medicina yra viena seniausių ir labiausiai gerbiamų mokslo sričių, jungianti mokslinius tyrimus, technologijas ir žmogišką rūpestį. Ji nuolat…