10 gėdingų virtuvės klaidų, dėl kurių maistas tampa skanus

Maisto gaminimui galioja savos taisyklės ir dėsniai, kurių nesilaikant gaminami neskanūs ir nevirškinami patiekalai. Todėl visada svarbu į šį klausimą žvelgti kuo geriau pasiruošus.

Išsamesnė informacija

Kokios 10 klaidų neleidžia džentelmenams gaminti pikantiškos pasijos:

  1. Nesvylanti danga yra labai gera idėja, tačiau svarbu suprasti, kad ant tokios keptuvės nepavyks pasiekti traškios plutelės. Šiam tikslui geriau naudoti standartinę čavuną.
  2. Jei ketinate aptepti ryžius ar mėsą, stenkitės gabalėlius išdėlioti po vieną. Jei vienu metu sutepsite per daug gabalėlių, nepavyks išgauti pikantiškos plutelės.
  3. Geriau kepti vieną kartą per mažai priežasčių. Dėl didelio sudedamųjų dalių skaičiaus maistą sunku tinkamai iškepti, o pakartotinis kepimas gali sugadinti maisto pikantiškumą.
  4. Kad spagečiai būtų skanesni, išvirkite juos pasūdytame vandenyje su nedideliu kiekiu alyvuogių.
  5. Ruošiant kepinį sunku apskaičiuoti tikslų ingredientų kiekį, todėl esminę pagalbą suteikia specializuoti kepimo virimo virimo aparatai.
  6. Pamirškite apie tepimą riebalais ir užpildymą majonezu. Šio padažo temperatūros režimas neturėtų būti aukštesnis nei 60 laipsnių pagal Celsijų. Stipriau įkaitęs jis stipriai tirpsta ir išskiria kancerogenines medžiagas.
  7. Kai kuriuose receptuose pačioje pradžioje čeburekus būtina patepti sviestu. Jei taip nepadarysite, jis paprasčiausiai sudegs dar nepasibaigus troškinimo procesui.
  8. Be-jaku kruopas reikia nuplauti ir bent valandai pasiųsti pastovėti šaltame vandenyje. Taip galėsime užtikrinti gilesnį valymą. Be to, tai teigiamai veikia košės skonines savybes.
  9. Visada stebėkite kiaušinių virimo laiką: net ir toks paprastas produktas gali būti perkeptas, jei bus verdamas ilgiau nei reikia.
  10. Tepdami bet kokį maistą, turėtume retai maišyti ar apversti. Priešingu atveju jis pavirs į tirštą košę.
Taip pat skaitykite:  5 paslaptys, kaip pasigaminti skanų kiaulienos šašlyką
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti