Koldūnai visada yra sūrūs. Juos galima gaminti bet kuriuo paros metu. Juos galima virti, kepti ar net ragauti. Jei esate koldūnų mėgėjas, siūlome dviejų rūšių padažus, su kuriais jie bus labai skanūs.
Klasikinis padažas
Jam paruošti lygiomis dalimis sumaišykite grietinę, majonezą ir garstyčias. Šiek tiek pasūdykite, galite įdėti prieskonių. Tavov’yazkovo podribnit krep. Šis padažas suteiks jūsų rūgpieniui ypatingo pikantiškumo.
Turkiškas padažas
Šis padažo variantas patiks mėgstantiems aštrius skonius. Reikia ištirpinti gabalėlį sviesto (1 valgomasis šaukštas) ir į jį įpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus (1 valgomasis šaukštas). Nenuimti nuo mažos ugnies. Įberkite juodųjų pipirų (1 šaukštelis). Aštriai ar ne – pagal savo skonį. Taip pat įberkite džiovintų m’jačių (2 valg. š.) ir pomidorų pastos (1 valg. š.). Viską kartu pašildykite.
Išsirinkite mėgstamą padažą ir mėgaukitės gardžiu patiekalu. Kiekvienas iš šių receptų jūsų mėgstamus koldūnus pavers dar geresniais.