Apie bulves reikia žinoti labai daug. Tai populiariausia šakninė daržovė, skirta pirmiesiems ir kitiems patiekalams, įdarams ir įvairiems užkandžiams. Jei ir jūs mėgstate bulves, turėkite savo pikantiškų priedų arsenale. Dėl jų jūsų mėgstamos bulvės taps dar geresnės ir gardesnės.
Ką dėti į bulves
Apie lauro lapus žino ne tik linijiniai. Tai klasikinis priedas, kuris tikrai suteikia bulvėms skonio. O skonis pasikeičia į gerąją pusę. Jis tampa intensyvesnis.
Ne visi žino apie ciberžolę, tačiau šis prieskonis gali sukurti dyvų. Tai vitaminų ir antioksidantų šaltinis. Prieskonis suteiks bulvėms kitokią spalvą.
Virdami pabandykite įberti cikorijos arba aitriosios paprikos. Jos labai gerai dera su bulvėmis. Tiek verdant sultinį, tiek verdant bulves aromatingos šakniavaisinės daržovės atsiskleidžia geriausiai.
Jei norite suteikti daugiau aromato, prie kitų priedų galite pridėti nedidelių ryšulėlių kopūstų ir petražolių. Visa tai paprasto pasifloravimo dėka atrodys geriau, o jūs sulauksite daugybės komplimentų.