Nauji pikantiški akcentai garantuoti. Ir visa tai dėl mėsos ir obuolių derinio. Skanus ir originalus, nors ir klasikinis. Pasiimkite receptą į savo virtuvės knygą.
Ingredientai
Gaminimui reikia tokių produktų:
- Kiaulienos – 300 g;
- obuolių – 2 vnt;
- krinijų;
- druskos, pipirų.
Kaip paruošti
Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais, kad greičiau iškeptų. Pagardinkite druska ir pipirais. Dabar mėsą suverkite ant drėgnų medinių iešmelių kaip šašlykus. Obuolius supjaustykite skiltelėmis.
Kol ruošiatės, įjunkite orkaitę. Ji turi būti įkaitusi iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Deko uždenkite folija. Įdėkite iešmelius. Ant viršaus sudėkite obuolius. Pasiųskite kepti 30 minučių.
Paruoštą straublį papuoškite pabarstytais trupiniais. Mėgaukitės!