Kaip ištaisyti persūdytų kotletų skonį: ką verta žinoti

Net patyrusiems džentelmenams būna blogų dienų, kai viskas eina ne taip, kaip reikia.

Per sūrūs pyragėliai nėra problema. Svarbiausia – žinoti, kaip ištaisyti aistrą.

Išsami informacija

Jei paruoštuose kotletuose yra daug druskos, įdėkite juos į garintuvą dviem savaitėms.

Garai pašalins druską. O patys kotletai taps dar pikantiškesni.

Jei tokios technikos namuose neturite, kotletus sudėkite ant keptuvės, užpilkite vandeniu ir troškinkite po uždaru troškintuvu.

Šis būdas geras tuo, kad į keptuvėje esančius kotletus galite iš karto pridėti bulvių, užpilti troškinį padažu ir paruošti pilnavertį vakarienės patiekalą.

Dar vienas paprastas būdas virtus persūdytus kotletus virtis pidliva.

Užvirkite daržovių sultinį, įpilkite aliejaus ir borošno ir virkite sultinį, kol jis sutirštės.

Užpilkite šiuo sultiniu kotletus ir įdėkite juos į orkaitę 10 minučių. Pidliva pašalins druską.

Persūdytus kotletus galite kepti orkaitėje kartu su bulvėmis arba makaronais po užpilo padažu.

Tai bus labai skanus užkandis, ir niekas nesupras, kad kotletai buvo persūdyti.

Taip pat skaitykite:  Kulinarai pavadino paprasčiausią padažą mėsai, kurį sudaro tik 2 ingredientai
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti