Kulinari pasidalijo morkų padažo gaminimo paslaptimi

Morkos yra svarbus produktas daugelyje šalių. Jos dažniausiai naudojamos kaip užkandis, tačiau iš jų galima paruošti ir daugiau kulinarinių patiekalų. Siūlome išbandyti morkų padažą.

Ingredientai

Jam paruošti reikia tokių produktų:

  • morkų – 400 g;
  • vandens – 800 ml;
  • aliejaus – 60 vnt;
  • lauro lapų – 1 vnt;
  • cukor, druskos.

Kaip paruošti

Išsirinkite geriausias morkas ir išspauskite sultis. Supjaustykite jas batonais. Puode pašildykite vandenį ir sudėkite morkas, lauro lapus, druską ir cukorą. Priklausomai nuo jūsų noro, galite pasigaminti salyklinį arba sūrų.

Į padažą įdėkite sviesto. Masė turi užvirti Nuo šios akimirkos virkite 40 minučių. Per tą laiką morkos turi būti visiškai išvirtos. Išimkite lauro lapą ir trintuvu paverskite masę į padažą.

Į padažą sudėkite viršūnėles ir pasukite padažą ant ugnies. Virkite, kol pasieksite reikiamą konsistenciją. Šį morkų padažą galima patiekti su makaronais, kotletais, koše, blynais ir mėtiniais.

Taip pat skaitykite:  6 "Lifehacks", kurie leis jums paruošti tobulą bulvių košę
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti