Žuvis su sviestu atrodys daug patraukliau, jei pavyks ją iškepti patrauklioje keptuvėje.
Deja, dėl įvairių aplinkybių tai ne visada įmanoma.
Tačiau yra paslapčių, kurios padės pasiekti idealų rezultatą.
Kokios gudrybės padės?
Keptuvė
Keptuvė turi būti gera. Jei maistas nuolat prilimpa prie keptuvės, per kurią putoja padažas, turėtumėte pagalvoti apie naujos keptuvės įsigijimą.
Geriau rinktis gaminius, pagamintus iš čavunu arba su nelimpančia danga.
Jei dabar norite kepti riebią žuvį, o keptuvės pirkimą teko atidėti dėl pinigų stygiaus, tuomet keptuvės dugne padėkite pergamentinio popieriaus gabalėlį. Tai leis jums sutaupyti scorinka, ir cielisnosti shmatka ryžių.
Temperatūra
Kad skorinka „skhopilasya” būtų pagaminta, įgudę virėjai džiaugiasi, kad keptuvę reikia tinkamai įkaitinti.
Ant dugno verta įpilti pakankamą kiekį alyvuogių aliejaus.
Tik įkaitus keptuvei reikėtų siųsti žuvį aptepti riebalais.
Pankirovka
Kepimo paslaptis visada slypi keptuvėje. Paprastai reikia sumaišyti kvietinį borošą su paniruvalo džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Taikant šį metodą, pankirovka ne tik „suteiks” žvynelinę, bet ir gerokai nuspalvins žuvies skonį.