Vakaro ryžiai yra idealus aistros variantas. Skanu. O kai tai švelnūs garuose virti karpiai su padažu be dodogano, tam nėra žodžių. Paprasta, saldu ir pikantiška.
Ingredientai
Gaminimui reikia šių produktų:
- žievės filė – 600 g;
- pecheri – 100 g;
- avinžirnių – 1 vnt;
- viršūnėlės – 200 g;
- borošno – 1 valgomasis šaukštas;
- cr;
- pipirų, druskos.
Kaip paruošti
Žievės filė supjaustykite porcijomis. Jas pasūdykite ir pabarstykite juodaisiais pipirais.
Nuplaukite, nulupkite ir išvirkite pecheritus, tada juos supjaustykite. Suberkite ir pridėkite prie grybų.
Dabar ant garintuvo grotelių sudėkite ryžius. Pabarstykite smulkintais trupiniais ir virkite garuose.
Įkaitinkite keptuvę, bet be alyvuogių aliejaus ar sviesto. Nusausinkite baravykus. Atskirai užvirinkite viršūnėles. Be to, jie turi būti riebūs ir stori. Į viršūnėles sudėkite džiovintus baravykus, grybus ir pievagrybius. Nepamirškite druskos ir pipirų. Padažą virkite 7 minutes.
Paruoštą virtinę sudėkite į lėkštę ir užpilkite padažu. Mėgaukitės!