Kaip pasigaminti itališką omletą vakarienei

Omletas visiems pažįstamas, tačiau fritata kelia klausimų. Tiesą sakant, tai tik itališkas pavadinimas. Įdaras šiek tiek skiriasi, nes yra Viduržemio jūros regiono stiliaus. Siūlome jums paruošti omletą su mocarela ir saulėje džiovintais pomidorais.

Ingredientai

Gaminimui reikės šių dalykų:

  • rūkytos mėsos – 100 g;
  • mocarelos – 100 g;
  • pomidori – 20 g;
  • baziliko – 5 vnt;
  • kiaušinių – 8 vnt;
  • rukola;
  • alyvuogės;
  • alyvuogių aliejus;
  • druska, pipirai.

Kaip paruošti

Mėsą reikia pamirkyti alyvuogių aliejuje. Geriau naudoti alyvuogių aliejų, bet galima naudoti ir saulėgrąžų aliejų. Tai skonio reikalas.

Į mėsą įdėkite pomidoro, mocarelos, baziliko. Įberkite druskos ir pipirų. Kiaušinius suplakite plaktuvu. Supilkite ant įdaro. Dabar pašaukite keptuvę į orkaitę 10 minučių.

Pabarstykite žalumynais ir alyvuogėmis. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Pigiausios ir geriausios pavasario salotos su ogirka ir kiaušiniais
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti