Kaip paruošti vaisių keksiukus be cukraus: skanus ir aromatingas desertas

Ar norite prieš puodelį košės ar arbatos suvalgyti nedidelį desertą, bet tuo pat metu nepakenkti savo figūrai ir neviršyti paros kalorijų normos?

Tuomet šis receptas jums tikrai tiks.

Švelnios obuolių bandelės be gramo cukraus taps nuostabia aistra, kai norėsite pasimėgauti kažkuo salstelėjusiu.

Didelis šio dažinio pliusas yra tai, kad gaminimo procesas yra kuo paprastesnis ir reikalauja minimalaus ingredientų kiekio.

Kepant 4-5 porcijas reikėtų pasiruošti:

  • grūdų boroshno – 100 g;
  • cinamono – 1 šaukštelis;
  • tirpiklio – 1 šaukštelis;
  • migdolinio pieno – 120 ml;
  • kiaušinio – 1 vnt;
  • obuolys – 1 vnt;
  • 100 g šviežių ir mėgstamų uogų.

Gaminimas: 1:

Pirmiausia sumaišykite boružes su cukraus pudra ir cinamonu.

Į sausą mišinį taip pat galite įberti truputį druskos.

Kai ingredientai bus sumaišyti, įpilkite pieno ir įmuškite kiaušinį.

Kai tešla bus paruošta, į ją reikia sudėti dibnyi šmakštus nuluptų obuolių ir uogų.

Vipikati keksi turėtų būti maždaug 15 hvilinų 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Desertas išeina aromatingas ir skanus.

Taip pat skaitykite:  Nedėkite jo į salotas, jei nenorite sumažinti skonio.
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti