Šiandien populiariausias ir greičiausiai paruošiamas maistas yra pica. Picą pradedame gaminti užšaldę penkiasdešimt gramų uogienės tešlos. Tešlą galite pasigaminti patys, remdamiesi bet kokiu receptu.
Išsami informacija
Du šimtus gramų šviežios pečiorkos nuvalome su krevetėmis ir supjaustome nedideliais kubeliais.
Išimame dvi salyklines paprikas nuo sėklų iki pat vidurio, pertvaras ir vaisius. Šių daržovių odelę supjaustykite mažais kubeliais.
Paimkite konservuotus žirnelius ir kukurūzus, nusausinkite odelę. Kiekvieno produkto reikėtų imti po šimtą penkiasdešimt gramų.
Tada reikės dviejų šviežių petražolių ir keturių pomidorų. Pomidorus ir pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.
Tada sutarkuokite šimtą penkiasdešimt gramų kietojo sirupo. Tokį pat kiekį mocarelos sūrio reikia supjaustyti taip, kad susidarytų apskritimai.
Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite ją iki 100,50 laipsnių Celsijaus temperatūros. Per tą laiką siurbiama jau užšaldyta tešla.
Atsiradusio sluoksnio storis turėtų būti apie penkis milimetrus. Ant skardos išklokite kepimo popierių ir sudėkite tešlą.
Ant būsimos picos tešlos viršaus užtepkite pomidorų pastos. Jos reikės maždaug šimto keturiasdešimties gramų.
Tada ant kepimo skardos dėkite supjaustytus grybus, daržoves, įskaitant žirnelius ir kukurūzus, ir mocarelą.
Viršų aptepkite tarkuotu sirupu. Pašaukite picą į orkaitę dvidešimt penkioms minutėms.
Paruoštą picą, jei norite, galite papuošti bet kokiais žalumynais.