Lengvas dietinių vištienos kotletų receptas be zibulių

Dėl meilės mėsai daugelis žmonių yra priversti jos atsisakyti dėl didelės kaloringumo vertės: juk malta kiauliena yra labai riebi. Puiki alternatyva gali būti vištienos arba kalakutienos kotletai, kurie laikomi dietine mėsos rūšimi.

Išsamesnė informacija

Kokių produktų reikia receptui:

  • Reikės: 1 vnt. vištienos filė;
  • 1 vidutinio dydžio bulvės;
  • 2 valgomųjų šaukštų manų kruopų faršui ir 2,5 valgomojo šaukšto manų kruopų paneer;
  • 1 vištos kiaušinio;
  • 1 gvazdikėlio laiškinių česnakų;
  • alyvuogių aliejaus riebalams ištepti;
  • druskos ir prieskonių vištienai pagal jūsų skonį.

Kaip paruošti:

Vištienos filė pirmiausia gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Tada mėsą supjaustykite peiliu.

Taip pat peiliu susmulkiname bulves ir susmulkiname voveraitę taip, kaip jums patinka.

Kad tekstūra būtų tobula, vietoj mėsmalės rekomenduojame naudoti blenderį. Pirmiausia per jį pertriname mėsą, tada sudedame aitriąją papriką ir bulves.

Maltos mėsos pusgaminį perkeliame į tinkamą indą ir įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir mėgstamų vištienos ar kotletų prieskonių. Nepamirškite, kad kiaušinis turi būti kambario temperatūros.

Gerai išmaišome, suberiame manų kruopas ir išplakame iki vientisos masės. Palikite maltą mėsą virti 20-30 minučių.

Tada galite pradėti kepti kotletus. Vietoj paniruvalnye sausos duonos vėl naudokite manų kruopas.

Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų ir iškepkite kotletus. Kepkite, kol mėsos kepsneliai iškeps.

Taip pat skaitykite:  Padirbti atšokimai: kaip apiplėšti šalį ir eksperimentuoti virtuvėje
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti