Salotos „P’yatikhvilinka”: kulinari atskleidė greito maisto ruošimo paslaptį

Labai skanios ir pikantiškos salotos, kurias galima greitai ir lengvai paruošti. Jos tokios gyvybingos, kad jas galima patiekti vietoj garnyro prie kotletų ir riebios mėsos.

Ingredientai

Gaminimui reikia tokių produktų:

  • Pomidori – 200 g;
  • kietosios nugarinės – 150 g;
  • juodos spalvos konservų kvasolio – 200 g;
  • chervona tsibula – 0,5 vnt;
  • chasnik – 2 gvazdikėliai;
  • džiūvėsėliai – 100 g;
  • majonezas.

Kaip paruošti

Receptas toks paprastas, kad jo nereikia įsiminti. Šie patiekalai puikiai tinka, kai neturite laiko gaminti.

Paruoškite produktus, sumalkite juos ir susmulkinkite. Dėl to viską reikia sumaišyti ir paskaninti majonezu. Štai ir visa kulinarijos istorija. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Kodėl geriau tepti alyvuogių aliejumi ir kaip tai daryti teisingai?
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti