Šviežio rūgusio pieno sirupo paslaptis – jų skanumo paslaptis. Dėl naminio rauginto pieno jie tokie stiprūs. Siūlome jums paprasčiausią receptą be užjūrio ingredientų, pavyzdžiui, ryžių borošo ir panašių produktų.
Ingredientai
Jums reikės šių produktų:
- grietinės sirupo – 200 g;
- kiaušinio – 1 vnt;
- borošno – 2 valg;
- medaus – 1 valgomasis šaukštas.
Kaip paruošti
Sirupą reikia išmaišyti su kiaušiniu. Įdėti borošno. Viską išmaišyti. Štai ir visas sirupo tešlos paruošimas.
Rankomis suformuokite sūrnikus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite į ją alyvuogių aliejaus ir patepkite riebalais. Syrniki taip pat galite patepti kokosų aliejumi. Auksinis rusvumas yra pasirengimo ženklas.
Dėkite syrniki į lėkštę. Apšlakstykite medumi ir įdėkite šiek tiek šviežios m’yati. Skanaus!