Kulinaris papasakojo apie ryškią ir pikantišką sriubą su bouryakis

Su puokštėmis gaminami ne tik vinaigretai, iš jų taip pat galima pasigaminti labai skanią sriubos tyrę. Receptas elementarus. Toliau jį skaitykite straipsnyje.

Ingredientai

Jai paruošti reikia šių dalykų:

  • Žibuoklės – 1 vnt;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • skaidraus sultinio – 1 litro;
  • baravykų – 4 vnt;
  • grietinės – 2 šaukštai;
  • blynai – g;
  • laiškinis česnakas – 1 gvazdikėlis;
  • druska, pipirai.

Kaip paruošti

Pluoštą supjaustykite nedideliais gabalėliais, o buljoną sutarkuokite ant tarkos. Kaip užkandį taip pat reikėtų užvirinti sultinį.

Į verdantį sultinį sudėkite vištieną ir virkite 3 minutes. Tuomet sudėkite marinuotas voveraites ir grybus. Kai viskas vėl užvirs, toliau virkite 15 minučių. Nepamirškite druskos ir pipirų.

Liko paskutinis kugelis. Sutrinkite sriubą blenderiu. Įpilkite grietinės. Priklausomai nuo grietinės kiekio, spalva bus ryškesnė arba blankesnė. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti tikrus juodus barščius: gudrumas, kurį naudoja virėjai
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti