Gera idėja stebėti, kada plyš mlinties plyšys. Reikia ieškoti priežasties, kodėl taip atsitiko. Patyrę virėjai žino tokių problemų priežastis. Siūlome apie jas paskaityti, kad jūsų mėlynės visada būtų kruopščiai išanalizuotos.
Išsamesnė informacija
Pirmoji priežastis yra tešla. Pažvelkite į konsistenciją. Jei tešla per skysta, mėtos tikrai suplyš. Tešlos konsistencija turėtų priminti retą, bet grietinę.
Jei tešloje nėra kiaušinių, ji praranda elastingumą. Įdėkite vištų kiaušinių arba naudokite produktus, galinčius juos pakeisti.
Ne visi atkreipia dėmesį į pieno temperatūrą. Jie paima jį iš šaldytuvo ir supila į dubenį. Geriau jį gaminti su šiltu pienu arba kefyru. Ir nepersistenkite su cukraus ir alyvuogių kiekiu.
Žinoma, daug kas priklauso nuo borošo kokybės. Jei joje mažai glitimo arba ji sena, atvartai taip pat plyš.