Šefas virėjai atskleidė idealią sudėtį ryžių zapikanka

Ryžius galima derinti su daugybe produktų. Grūdai yra neutralaus skonio, todėl juos galima derinti su daržovėmis, prieskoniais ir įvairiais mėsos produktais. Siūlome jums ryžių užpilo receptą, į kurį įeina paprasti ir pikantiški ingredientai. Jis idealiai tinka greitai paruošti maistą.

Ingredientai

Maisto gaminimui reikia šių produktų:

  • vištienos filė – 300 g;
  • ryžių – 150 g;
  • kietojo sūrio – 120 g;
  • grietinės – 250 ml;
  • vandens – 130 ml;
  • prieskoniai.

Kaip paruošti

Filo supjaustykite gabalėliais. Sumaišykite jį su ciberžole, paprika, druska ir pipirais. Palikite marinuotis 30 minučių.

Suberkite ryžius ir virkite, kol išvirs. Tada sumaišykite juos su vištiena ir grietine. Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių. Įdarą apibarstykite tarkuotu sirupu ir palikite dar 10 minučių. Prieš patiekdami apibarstykite žalumynais. Skanus

Taip pat skaitykite:  Virtuvės šefai atskleidė pikantiško sultinio koldūnams paslaptį
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti