Kaip paruošti kefyro tešlą, kad vištiena išliktų sultinga

Vištieną geriausia patepti tešla. Jis neleidžia vištienai prarasti sultingumo. Siūlome tešlą gaminti ant kefyro. Ši vištiena bus šedevras.

Ingredientai

Kepimui reikia šių produktų:

  • Kiaušinio – 1 kiaušinio
  • kefyro – 100 ml;
  • borošno – 3 valgomieji šaukštai;
  • alyvuogių – 4 šaukštai.
  • prieskonių, druskos.

Kaip paruošti

Kiaušinį ir druską lengvai suplakite šakute. Supilkite kefyrą, o tada borošno. Įsitikinkite, kad mišinys yra vientisas.

Supjaustykite vištienos blauzdeles gabaliukais. Pagardinkite juos druska, vištienos prieskoniais. Kiekvieną gabalėlį panardinkite į tešlą ir siųskite į gerai įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Mėsos sūrio pyragaičiai šoninėje: originalus skanėstas vakarienei
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Gaminame legendinį „Twix”.

Ar prisimenate „Twix” saldymedžio porą? Salykliniai ir karamelizuoti. Jei taip pat mėgstate šį pikantišką skonį, pabandykite pasigaminti šį…