Vištieną geriausia patepti tešla. Jis neleidžia vištienai prarasti sultingumo. Siūlome tešlą gaminti ant kefyro. Ši vištiena bus šedevras.
Ingredientai
Kepimui reikia šių produktų:
- Kiaušinio – 1 kiaušinio
- kefyro – 100 ml;
- borošno – 3 valgomieji šaukštai;
- alyvuogių – 4 šaukštai.
- prieskonių, druskos.
Kaip paruošti
Kiaušinį ir druską lengvai suplakite šakute. Supilkite kefyrą, o tada borošno. Įsitikinkite, kad mišinys yra vientisas.
Supjaustykite vištienos blauzdeles gabaliukais. Pagardinkite juos druska, vištienos prieskoniais. Kiekvieną gabalėlį panardinkite į tešlą ir siųskite į gerai įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Mėgaukitės!