Pikantiškos ir skanios salotos su grybais ir agurkais

Sultingos ir skanios salotos visada bus tikras džentelmeno draugas, nes jos gali ir praskaidrinti šventinį stalą, ir pamaitinti įprastą dieną. Siūlome jums pasigaminti gardų grybų ir agurkų troškinį.

Kokių produktų mums reikia paruošti:

  • Reikės: 1 vištienos filė;
  • 1 pivkilo pečialindų;
  • skardinės kukurūzų;
  • didelio dydžio cibulinos;
  • 5 kiaušinių;
  • grietinės padažui (apie 100 ml);
  • alyvuogių aliejaus.

Kaip paruošti:

Cibulę supjaustykite griežinėliais, pasūdykite ir palikite mirkti alyvuogių aliejuje, kol bus paruošta. Išvirkite ir atšaldykite foliją bei kiaušinius.

Kiaušinius reikia virti apie 10 minučių, tačiau vištienos filė reikia patikrinti. Tai trunka maždaug 20 minučių iki dviejų savaičių.

Pasirinkite tinkamus serviravimo indus.

Į juos sudėkite išvirtus vištienos kiaušinius, filė ir kukurūzus.

Atsargiai perkelkite grybus, kad alyvuogės nepatektų į salotas. Pasūdykite, įberkite mėgstamų prieskonių.

Užpilkite grietine, išmaišykite ir, jei norite, papuoškite šviežiomis žolelėmis.

Taip pat skaitykite:  Kaip sūdyti lašinius marinate, kad jie taptų m'yakke su aromatinga scorinka
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti