Šiame recepte naudojamas tas pats padažas, kuris dedamas į šavarmą. Jis taip pat tiks prie šašlykų ir keptos mėsos. Jis skanus, apetitiškas, aromatingas, nes jo sudėtyje yra šermukšnių ir petražolių. Kad padažas būtų vientisos konsistencijos, jums reikės trintuvo. Idealų padažą lengva paruošti.
Ingredientai
Gaminimui reikia šių produktų:
- alyvuogių – 200 ml;
- laiškinių česnakų – 3 gvazdikėlių;
- kiaušinio – 1 vnt;
- ogirkoviy rossil – 3-4 šaukštai.
Kaip paruošti
Supilkite alyvuoges į blenderio dubenį. Įmuškite kiaušinį. Sudėkite nuluptus avinžirnius, supilkite apelsinų sultis ir krislelius. Išplakite padažą iki vientisos konsistencijos.
Galima sakyti, kad šis padažas panašus į majonezą. Struktūra panaši, tačiau padažas šavarmai nėra tešlinis.
Skanus!