Į keptuvę be vargo sudėkite šviežius grybus. Taip daro visi, ruošdami įvairių rūšių maistą. Tačiau su konservuotais grybais iškyla problema. Atrodo, kad jie jau yra išvirę, todėl keista atlikti papildomą terminį apdorojimą. Taip mano dauguma žmonių.
Iš tiesų, jei įsigilintumėte į šį klausimą, viskas yra visai kitaip. Konservuotus baravykus, pomidorus ir paprikas naudojame pikantiškiems patiekalams gaminti. Kodėl negalime ragauti pecheritsi?
Kaip paruošti
Konservuotus pecheritsus galima ruošti bet kokiu jums patinkančiu būdu. Neatsisakykite jų gaminti. Iš jų galima gaminti užtepėles, padažus, užtepėles arba gardinti kitus patiekalus.
Pabandykite virti riebius grybus. Išmeskite juos iš stiklainio ant druzlako, kad dingtų visa ridina. Tada siųskite juos į keptuvę. Juos galima sutepti vos per kelias minutes. Daugiausia 10 minučių, jei padaže yra kitų ingredientų. Ir taip už 3-5 hvilinus turėsite pikantiškų osmazheni grybų.
Marinovani grybai geriau visus sutepti žibalu ir pagardinti grietine. Šiuo atveju oztu skonis nėra palankus. Parduotuvėje yogo, žinoma, daugiau nei namuose konservuoto maisto.
Tačiau konservuotus grybus galima ruošti bet kaip. Jei turite tik jų, mažai laiko ir poreikį greitai ką nors pasigaminti, ne bėda. Tiesiog sutepkite juos riebalais, kad greitai iškeptų.