Daugelis šeimų dieną pradeda sausais užkandžiais, kurie ne visiems tinka. Mitybos specialistai atskleidė tokio maisto žalą kai kurioms žmonių grupėms.
Net sveikiems žmonėms nerekomenduojama reguliariai valgyti sausų užkandžių, kurie gali sukelti daug neigiamų pasekmių organizmui. Pasak mitybos specialistės Angelikos Duval, musli, kukurūzų plastika ir panašūs produktai yra kenksmingi žmonėms, turintiems daug kilogramų, sergantiems širdies ir sąnarių ligomis, taip pat alergiškiems žmonėms.
Be to, juose yra daug cukraus, ne tik pūdo figūrą, bet ir didina diabeto riziką.
Ypač sausi snidaniki shkidlivivi vaikams, podshlunkovyh zalozi i vidchuvayut nadimirnoe nagantazhennye. Gliukozės šuoliai dažnai vadinami emocinio nestabilumo priežastimi, o susipynę su celiulitu – pūslėmis, akmenimis pilvo ertmėse ir širdies ydomis.
Gydytojai rekomenduoja ankstyvą rytą valgyti vertingų grūdų maisto produktų: rudųjų ryžių, freekeh grūdų, kurie gaminami iš aliejinių jaunų kviečių su kitais m’jakais, taip pat lašinių ir miežių.