„Kulinari” atskleidė, kokias klaidas daro 80 proc. vyrų, kai tepa bandeles

Puošnus, apetitiškas ir tobulas – būtent toks, kokio nori kiekviena moteris. Tačiau kažkodėl jos ne visada būna gražios. Blynų kepimas turi tam tikrų niuansų. Jei laikysitės taisyklių, viskas pavyks iš pirmo karto. Ir jie nesisuks ant keptuvės, neprilips prie jos ir nesuplyš. Jie taip pat bus skanūs.

Išsami informacija

Pirmoji klaida susijusi su maisto temperatūra. Jei skubate, pamirštate, kad jie turi būti kambario temperatūros. Šalti ingredientai lems, kad riestainiai bus plokšti, o ne purūs ir aukšti.

Tirpiklį (sodą) į tešlą reikia dėti pabaigoje, o ne pradžioje. Pagrindinė užduotis – teisingai suaktyvinti, kad tešla lengvai pakiltų, kai bus tepama riebalais.

Nepamirškite apie kepimo laiką. Neskubėkite visko greitai sutepti. Tešla turėtų pastovėti 15 minučių. Tada ją reikia sutepti riebalais.

Taip pat skaitykite:  Kaip virti grikius su grybais: ponai dalijasi savo receptu
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti