Kaip paruošti pishki, pavyzdžiui, „pūkus”, oladki.

Švelnūs ir sūrūs blyneliai su įvairiais įdarais – puikus užkandis pietums ar pavalgyti.

Receptas gana paprastas. Tačiau reikia laikytis recepto, kad blyneliai būtų tikrai gražūs ir apetitiški.

Išsami informacija

Ingredientai

Pirmiausia turėtumėte pasiruošti visas tešlos sudedamąsias dalis. Nepersistenkite su proporcijomis.

Svarbu atminti, kad visi ingredientai turi būti kambario temperatūros, kad gerai susimaišytų.

Tešlai reikės:

  • Reikės: 1 kiaušinio;
  • arbatinio šaukštelio druskos;
  • dviejų šaukštų cukraus;
  • 500 ml riebaus kefyro;
  • 320 g borošno;
  • vienas arbatinis šaukštelis sodos.

Kai kurie ponai rekomenduoja kefyrą dar šiek tiek pašildyti, kad sriuba būtų dar geresnė. Kita vertus, tokiu atveju soda sureaguos greičiau.

Kaip paruošti blynus?

Kiaušinį, druską ir cukrų reikia sumaišyti plaktuvu. Po to į prieš tai pašildytą mišinį galima įpilti kefyro.

Kitas produktas, kurį reikia įdėti, yra borošonas. Tačiau jį reikia išbrinkinti.

Kai visi komponentai bus sumaišyti, pastą reikia palaikyti apie 15 hvilin.

Tada įberkite sodos ir viską energingai išmaišykite.

Iš karto po to galima pradėti tepti.

Kepkite paplotėlius ant keptuvės, prieš tai įkaitintos su augaliniu aliejumi.

Patiekite su sutirštintu pienu, grietine ir vaisiais.

Taip pat skaitykite:  Pigiausios ir geriausios pavasario salotos su ogirka ir kiaušiniais
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti