Kaip virti plonus mlynus ant pieno: kokia yra sudėtinga dalis?

Gaminsime plonus, elastingus ir labai pikantiškus maltinukus, kurie tinka bet kokiam įdarui. Receptas yra klasikinis, jau patikrintas laiko, ir visada duoda puikių rezultatų.

Ingredientai: 1:

  • Pienas – 0,6 litro;
  • borošno – 250 g;
  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • sonyashnikova alyvuogių – 3 šaukštai;
  • zukor-pisok – 2-3 valgomieji šaukštai;
  • druskos – trečdalis arbatinio šaukštelio.

Tešlos sėkmė priklauso nuo kiaušinių kambario temperatūros. Iš anksto juos reikia suplakti giliame dubenyje, tada suberti zukorą, druską, suplakti iki vientisumo.

Pieną pašildyti ir pusę jo tūrio sumaišyti su plaktais kiaušiniais.

Tada į tešlą persijoti dalį borošo ir vėl įpilti dalį pieno. Į tešlą nedidelėmis porcijomis supilkite pieną ir borošą ir maišykite, kol tešla taps vientisa ir vienalytė. Maišymo pradžioje įpilkite saulėgrąžų aliejaus.

Kad tešla būtų maksimaliai vientisa ir būtų atsikratyta trupinių, rekomenduojama naudoti mikserį arba maišytuvą.

Iš pradžių, prieš sutepant riebalais, būtina gerai įkaitinti keptuvę – tai pirmosios mėtos sėkmės paslaptis, kad ji neišeitų kaip krūtinėlė.

Obov’yazkovosti keptuvę patepkite sviestu, labai plonai. Tešlą ant iškeptos keptuvės pilkite nedidelėmis porcijomis, kad iškočiojus gautųsi plonas rutuliukas.

Aptepkite duoną iš abiejų keptuvės pusių apversdami ją mentele, silikonine arba medine mentele.

Maltinukai išeina ploni su tankiais dirikais.

Patiekiami vieni su uogiene, kondensuotu pienu, medumi, grietine arba įdaryti bet kokiais įdarais.

Taip pat skaitykite:  Daržovės sojos padaže ourvidkuruchno rūgštus ir pikantiškas
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti