Patyrę ponai įvardijo patikrintą lašinių sūdymo būdą: greitas ir itin pikantiškas

Neįmanoma įsivaizduoti slovėnų virtuvės be dviejų svarbių atributų – juodųjų barščių ir gardžių lašinių. Ne visi nori pirkti jau paruoštą produktą, nes dažniau sūdomi lašiniai, atsižvelgiant į jų pikantiškumo privalumus. Siūlome jums paprastą būdą, kuris suteiks galimybę mėgautis idealiu produktu.

Kokių ingredientų reikia paruošti:

  • Kiaulienos lašiniai;
  • druskos;
  • paprikos;
  • aitriosios paprikos.

Kaip paruošti:

Kai kas nori, kad lašiniai būtų aromatingi ir aštrūs (daugiau paprikos), o kai kas – aštrūs (aitriosios paprikos).

Pradėkite sūdyti lašinius. Galite nebijoti persūdyti: žinoma, kad produkto persūdyti neįmanoma.

Uždenkite ir 3 dienoms įdėkite į šaldiklį.

Tada ištraukite, pamirkykite vandenyje, nusausinkite popieriniu skudurėliu ir įtrinkite nesmulkintomis aitriosiomis paprikomis bei paprikomis.

Sudedame lašinius į pergamentą ir siunčiame į šaldytuvą 2 dienoms.

Be to, kad tai labai sūrus produktas, jį kaip savaime suprantamą dalyką turėtų valgyti tie, kurie nori sustiprinti imuninę sistemą.

Taip pat skaitykite:  Kaip rankomis pasigaminti migdolų pieną: patikimas receptas
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti