Virtuvės šefai atskleidė, kada avinžirnių nedėti į maltinukus

Įdėti aitriosios paprikos ar ne, pakeisti skonį, konsistenciją ar išlikti įprastu – klausimai, į kuriuos ne visi žino atsakymus. Ir pikantiškų kotletų patys negamina, todėl būtina suprasti.

Išsamesnė informacija

Kotletų faršas turi būti pevnoi staloy konsistencijos, kad suteptas jis nebūtų rozvaluvayavayuschayu. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinius, sudėkite duoną, zibulį ir prieskonius. Juos reikia paniruoti ir suvynioti į borošni.

Apskritai manoma, kad zibuliai padaro paplotėlius sultingus. Būtina žinoti jo pridėjimo niuansus, kad nebūtų zipsuvaty maltos mėsos. Zibulia gali tapti harmoningu komponentu arba padaryti pikantišką perspektyvą onnivets.

Jei maltą mėsą valandą palaikysite šaldytuve, planuokite, kad skonio komponentų pridėsite vėliau. Kalbame apie žoleles, prieskonius, cikorijas. Įdaras, kuris jau yra su jais, neturėtų būti laikomas.

Tai ypač pasakytina apie zebulius. Jį į faršą reikėtų dėti prieš kepimą, kai jau būsite pasiruošę tepti paplotėlius. Ilgą laiką šaldytuve laikomas įdaras su zebuliu virsta šlykščiu maišu, nes sutrikdo visus skonius ir aromatus.

Kulinarai taip pat naudoja gudrybę su pienu. Jie išverda jame zebulę ir įmaišo į maltą mėsą. Tokiu būdu neutralizuojamas agresyvus skonis ir aromatas. O tada, jei reikia, tokią maltą mėsą galima laikyti šaldytuve arba šaldiklyje, nepakenkiant jos kokybei.

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti jagid desertą su rūgštaus pieno sirupu be kepimo
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti