Kaip išvirti kiaušinius, kad jie nesutrūkinėtų ir būtų gerai nulupti

Kiekviena moteris nori išvirti kiaušinius taip, kad verdant jie nesutrūkinėtų. Tačiau ne visada taip pavyksta. Kokia to priežastis?

Išsamesnė informacija

Prieš virdami kiaušinius, išimkite juos iš šaldytuvo. Leiskite jiems sušilti iki kambario temperatūros. Arba užpilkite juos šiltu vandeniu ir leiskite pastovėti, kad sušiltų. Nes dėl temperatūrų skirtumo kiaušiniai suskilinėja. Kiaušinius gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu.

Į puodą įpilkite vandens, sudėkite kiaušinius, užvirinkite vandenį ir sumažinkite ugnį. Virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Švieži kiaušiniai visada išvalomi sunkiau. Prieš juos virdami, į puodą su vandeniu įberkite 2 valgomuosius šaukštus druskos.

Taip pat skaitykite:  Virtuvės šefai atskleidė pikantiško sultinio koldūnams paslaptį
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti