Kaip paruošti ledų šnicelius, kad jie nesubyrėtų keptuvėje

Visi mėgsta šiuos šnicelius. Jie pikantiški, apetitą žadinantys ir sirpstantys. Ko dar reikia, kad galėtumėte mėgautis vakaru? Nesijaudinkite dėl formos. Pagal šį receptą ant keptuvės jie nesubyrės, tačiau su malta mėsa jums nereikės jaudintis.

Ingredientai

Kepimui reikės tokių produktų:

  • vištienos filė – 500 g;
  • kietojo sūrio – 70 g;
  • kiaušinio – 1 vnt;
  • borošno – 2 šaukštai;
  • grietinės – 50 g;
  • druska, prieskoniai;
  • žolelės, žibuoklės.

Kaip paruošti

Fiestą reikia supjaustyti griežinėliais jaknaydribnishe. Sūrį sutarkuokite tarka, kad geriau susimaišytų su filo.

Į vištienos masę įmuškite kiaušinį, įpilkite borošno, grietinės. Jei norite, galite įdėti cibulynės, bet tai jums netrukdys.

Atkreipkite dėmesį ne tik į druską ir pipirus, bet ir į džiovintas aitriąsias paprikas, ciberžolę, papriką. Jie suteiks skoniui daugiau aromato ir apetito.

Šaukštu sudėkite šnicelius į keptuvę. Apkepkite po traškia iš abiejų pusių, kol apskrus. Šnicelį taip pat galite iškepti orkaitėje. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kodėl ryžius reikia mirkyti per naktį: kulinariniai patarimai
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti