Idėja vakarui: juodai kepta žuvis su medaus garstyčių padažu

Juodažiočiai puikiai tinka kepti. O dar geresnė ji taps, jei pagaminsite ją su medaus ir garstyčių padažu. Geriausia, kokia tik gali būti. Vakaras tikrai bus geras.

Ingredientai

Kepimui reikės šių produktų:

  • juodųjų ryžių – 600-700 g;
  • medaus – 80 g;
  • sviesto – 50 g;
  • Dijonska garstyčių – 3 šaukšteliai;
  • chasnick – 2 gvazdikėliai;
  • citrina;
  • druska;
  • aitriosios paprikos;
  • žolelės.

Kaip paruošti

Žuvį supjaustykite porcijomis. Suberkite druską ir atidėkite į šalį. Palikite, kad išmirktų.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų su aitriąja paprika (aitriųjų paprikų dribsniais arba milteliais). Ištirpinkite iki vientisos masės. Sudėkite garstyčias. Pagardinkite druska ir paskaninkite juodaisiais pipirais. Įpilkite medaus.

Padažą supilkite ant ryžių formoje. Uždenkite folija. Pašaukite į orkaitę 15 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Nuimkite foliją. Aptepkite padažu ir palikite 10 minučių pastovėti. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Greitai rauginti kopūstai – paruošiami vos per 24 valandas!
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Medicina: mokslas ir menas gydyti

Medicina yra viena seniausių ir labiausiai gerbiamų mokslo sričių, jungianti mokslinius tyrimus, technologijas ir žmogišką rūpestį. Ji nuolat…