Kaip gaminti morkų pyragėlius orkaitėje: skanios ir pikantiškos vakarienės receptas

Morkų pyragėliai visada būna pikantiški, lengvo salyklo skonio.

Be to, toks patiekalas gali puikiai papildyti bet kokį valgį. Gaminimo procesas paprastas.

Ingredientai 3-4 porcijoms:

  • Morkos, 500 g,
  • Žibuoklės 1 vnt,
  • Kiaušiniai 2 vnt,
  • 50 g kietosios nugarinės,
  • Paniruvanni džiūvėsiai 100 g,
  • Druska ir juodieji pipirai,
  • Alyvuogių aliejus.

Kaip paruošti morkų paplotėlius:

Daržoves reikia išvirti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais, tada suberkite į trintuvą.

Tada į masę įberti tarkuotos sieros ir sudedamųjų dalių mišinio.

Įpilti 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus.

Po to reikia suformuoti kotletukus ir dėti juos ant dekos, tada aptepti 1-2 šaukštais alyvuogių aliejaus.

Kepkite kotletukus ne ilgiau kaip po 15 minučių iš kiekvienos pusės 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Prieš patiekdami papuoškite juos prieskoninėmis žolelėmis.

Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Naminiai paštetai: trys skanūs receptai, geresni nei pirktiniai
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Omletas: Išsamus receptas

Omletas yra vienas iš universaliausių ir paprasčiausių patiekalų, kurį galima gaminti tiek pusryčiams, tiek pietums ar vakarienei. Tai…