Kaip pasiekti, kad biskvitas po kepimo būtų labai minkštas.

Konditerijos patarimai padės jums pasigaminti bisquitni viroby naismachnichnye. Išsamiau pakalbėkime apie pyragaičius. Po kepimo jie gali būti šiek tiek sausoki pagal skonį. Nesigilinsime, kodėl taip gali atsitikti. Išsamiau pakalbėkime apie tai, ką galite su jais padaryti, kad situacija pagerėtų.

Išsamesnė informacija

Kelių aukštų sausainiai bus sūrūs, jei prieš tai paruošite pyragėlius. Tai turėtumėte daryti taip. Iš pradžių tortus reikėtų laikyti šaldytuve. Jis gali būti šiltas, bet ne karštas.

Apibarstykite plutą kepimo milteliais ir palikite 15 minučių. Dėl to pluta įgaus lakaus poveikio. Pluta taps minkšta ir švelni. Beje, tokį triuką galima taikyti bet kokios rūšies pyragui.

Su keksiukais yra vienas dalykas. Jos dažniausiai būna popierinėse formelėse. Jų nereikėtų taip gaminti. Tai turės neigiamos įtakos keksiukų išvaizdai.

Taip pat skaitykite:  Kaip pasigaminti m'yaso m'yak iš česnakų ir cibulių
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti