Kaip virti makaronus, kad jie neliptų: kulinariniai patarimai

Jei ruošiatės virti makaronus ir nerimaujate dėl jų vientisumo, pateiksime keletą naudingų patarimų. Jie padės jums lėkštėje matyti padorų makaronų garnyrą, o ne nesuprantamą masę.

Išsamesnė informacija

Pradėkime nuo svarbiausių. Makaronai turi būti geros kokybės, juos reikia virti dideliame kiekyje vandens. 100 g produkto reikia 1 litro vandens ir 10 g druskos. Pagal minėtą proporciją galite apskaičiuoti reikiamą šių komponentų kiekį.

Kartais galite išgirsti rekomendaciją, kad makaronus reikia nuplauti užpylus vandeniu. Tai nėra kritiškai svarbus dalykas. Makaronus galite išvirti tik tada, jei ketinate jų dėti į salotas.

Kad būtų didesnė garantija, jog makaronai nesulips, į vandenį galite įpilti šiek tiek alyvuogių. Tai taip pat padės išsaugoti jų vientisumą. Ir neviršykite ant pakuotės nurodyto rekomenduojamo virimo laiko. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip pasigaminti natūralų elektrolitų gėrimą iš burokėlių: olimpinių sportininkų receptas
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti