Kaip paruošti bandeles su uogiene ant uogienės stiklainių

Bageliai gaminami pagal įvairius receptus. Šis receptas neįprastas tuo, kad po minkymo tešla turi „pailsėti” ne dubenyje, o vandenyje.

Išsami informacija

Jiems paruošti reikia turėti:

  • 400 g margarino;
  • 50 g drebučių;
  • 3 valgomųjų šaukštų grietinės;
  • 1 -1,2 kg borošno;
  • tirštos uogienės arba džemo.

Iš pradžių dubenyje reikia sumaišyti dridžižus ir grietinę ir gerai išmaišyti.

Tada įpilti suminkštinto margarino, borošno ir išminkyti tešlą. Ji turi būti standi, bet ne kieta.

O tada – įdomiausia: paruoštą tešlą reikia sudėti į marlę, kurią reikia surišti mazgu, ir įmesti į puodą su šaltu vandeniu – tegul plūduriuoja! Po metų, kai „kolobokas” iškils į paviršių, jį reikia išimti iš marlės.

Tuomet padalykite jį į 2 dalis ir iš kiekvienos dalies iškočiokite 0,5 cm storio plutelę. Supjaustykite pyragą trikampiais. Kiekvieno jų kraštus aptepkite uogiene arba džemu ir susukite.

Toliau deko aptepkite alyvuogių aliejumi, apibarstykite borošu.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol taps tamsiai auksinės spalvos. Paruoštus suktinukus apibarstykite cukraus pudra.

Taip pat skaitykite:  Kaip pasiekti, kad biskvitas po kepimo būtų labai minkštas.
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti