Greitai marinuotos paprikos – užkandis prie žuvies ir m’ysų

Marinuokite paprikas iki tobulumo, kai norite patiekti ką nors originalaus prie ryžių ar paukštienos. Tai paprastas ir greitas receptas. Siūlome jį išsaugoti, nes marinuotos paprikos yra labai pikantiškos.

Ingredientai

Šiems produktams paruošti:

  • paprika – 3 vnt;
  • laiškinių česnakų – 4 skiltelės;
  • druskos – 2 šaukšteliai;
  • cukrinių paprikų – 2 šaukštai;
  • vandens – 180 ml;
  • ryžių actas – 60 ml.

Kaip paruošti

Pradžiai daržoves reikia nuplauti ir nulupti Supjaustyti šiaudeliais. Šlauneles perkoškite per presą, nes jos geriau pasiskirstys marinate. Viską sudėkite į stiklainį.

Uždekite vandenį ant ugnies. Užvirinkite. Įberkite druskos, cukrų. Virkite ant ugnies 2-3 minutes, kol komponentai visiškai ištirps. Nukelkite nuo ugnies ir supilkite oketą. Supilkite paprikas ir uždarykite stiklainį. Kai stiklainis atvės, įdėkite jį į šaldytuvą.

Tada jis turėtų pastovėti dvejus metus. Štai ir viskas. Paprikas galima patiekti į stalą. Jas galima laikyti ne ilgiau kaip 4 dienas. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip pasigaminti natūralų elektrolitų gėrimą iš burokėlių: olimpinių sportininkų receptas
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti