Padažas, kuris suteiks mėsai dar daugiau pikantiškumo – iš juodos kiaulienos gabalėlių

Šį padažą galima gaminti tiek iš šviežios, tiek iš šaldytos kiaulienos. Jis bus skanus ir originalus. Išbandykite padažą su mėsa, kad padažas būtų spalvingesnis.

Ingredientai

Jums reikės šių ingredientų:

  • juodos kiaulienos – 1 valgomasis šaukštas;
  • cukrinio cukraus – 3 valg. š;
  • druskos – ⅔ šaukštelio;
  • laiškinių česnakų – 1 gvazdikėlio;
  • džiovinto imbiero arba chr;
  • cari;
  • juodųjų pipirų;
  • lauro lapas;
  • čiobreliai.

Kaip paruošti

Nuplaukite javainius, pašalinkite drėgmę ir bet kokiu patogiu būdu pagaminkite tyrę. Sumalkite čazniką. Viską sudėkite į puodą ir pastatykite ant ugnies. Įberkite recepte nurodytų prieskonių pagal savo skonį.

Padažą užvirinkite ir virkite 15-20 minučių. Reguliariai maišykite, kad nesudegtų. Tada nuimkite padažą nuo viryklės, išimkite lauro lapą, kad jis nesukietėtų. Patiekite padažą į stalą atšaldytą. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Brownie Pechevo: lengvas receptas maisto gaminimui namuose
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti