Kaip kepti koldūnus orkaitėje: alternatyvūs kepimo būdai

Pakanka koldūnams virti. Tai nėra vienintelis gaminimo būdas. Yra ir kitų alternatyvių virimo formų. Ir jie ne mažiau apetitiški. Pavyzdžiui, galite kepti orkaitėje.

Ingredientai

Maisto gaminimui reikia tokių produktų:

  • koldūnų – 0,5 kg;
  • cibulos – 1 vnt;
  • alyvuogių – 2 šaukštai;
  • grietinės – 500 ml;
  • žalumynų.

Kaip paruošti

Vištieną supjaustykite griežinėliais ir pamirkykite alyvuogių aliejuje. Pasūdykite ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Bus daug apetitiškiau. Atvėsinkite šaldytuve, o žalumynus pagardinkite grietine.

Sudėkite koldūnus į formą, bet lengvai patepkite ją aliejumi. Viršų apliekite zebrų ir grietinės padažu.

Dėkite koldūnus 20-30 minučių į 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Pleskanets "Two Siri" ant keptuvės: vakarienės idėja
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti