Kiaušinių užkandžių idėja: su juodai apskrudusiais šonkauliukais ir krevetėmis

Originalus ir netgi šventinis užkandis. Jį galima gaminti iš kiaušinių, juodųjų ryžių ir krevečių. Išsamų receptą skaitykite straipsnyje.

Ingredientai

Gaminimui reikia šių produktų:

  • kiaušinių – 4 vnt;
  • krevečių – 200 g;
  • chervonos šonkauliukų – 50 g;
  • aliejaus – 1 valgomasis šaukštas;
  • baziliko;
  • alyvuogės;
  • žalios spalvos čeburekų;
  • druska.

Kaip paruošti

Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Paruoškite krevetes. Išvirkite krevetes ir supjaustykite jas griežinėliais.

Aliejus turi būti kambario temperatūros. Sumaišykite jį su džiūvėsėliais. Įberkite druskos ir krevečių.

Kiaušinius pripildykite įdaro. Ant viršaus uždėkite alyvuogių ir lengvai sūdytos juodos žuvies griežinėlių. Apibarstykite žaliąja ciberžole, bazilikais. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Kaip virti makaronus, kad jie neliptų: kulinariniai patarimai
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti