Kaip pasigaminti m’yaso m’yak iš česnakų ir cibulių

Kai mėsa yra geros kokybės, su ja lengva dirbti. Net ir su tokia mėsa gali pasitaikyti neigiamų momentų, susijusių su jos kokybe. Iš jos galima pagaminti pikantišką ir sultingą aistrą, jei žinote keletą maisto gaminimo patarimų. Pakalbėkime apie tai išsamiau.

Išsamesnė informacija

Mėsai kepti dažnai naudojami marinatai. Jų dedama tam, kad produktas būtų geriau paruoštas tolesniam troškinimui, kepimui ar troškinimui. Jei nesate mėgėjas dėti kivių, citrinų, kefyro, otos, vyno, tuomet šie kulinariniai patarimai padės jums pasiekti tikslą.

Jums reikės tik aitriosios paprikos ir garstyčių. Galite pasirinkti bet kurį iš šių ingredientų. Mėsą įtrinkite garstyčiomis ir palikite pastovėti metus. O tada jau jūsų pasirinkimas. Galite palikti garstyčias arba nuvalyti mėsą. Tačiau šis padažas niekam netrukdo. Iškepus jis neturės jokio kartumo, tačiau gerai papildys skonį.

Žibuoklės taip pat padeda prisiminti jakšutus. Sumalkite ją, įdėkite prieš mėsą ir palikite taip stovėti metus. Zibula išleis sultis, kurios palankiai veikia pom’jakčennyu. Dėl to jūsų troškinys bus labai sultingas ir pikantiškas.

Taip pat skaitykite:  Česnakas ir jo savybės
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Česnakas ir jo savybės

1. Įvadas: Česnako istorija ir kilmė Česnakas (Allium sativum) – tai viena iš seniausių ir populiariausių daržovių pasaulyje,…