Kreminė sriuba yra labai malonios konsistencijos. Ji tokia švelni, apetitiška ir aromatinga. Lengviausia ją paruošti su pecheritais. Receptą skaitykite toliau pateiktame straipsnyje.
Ingredientai
Gaminimui reikia tokių produktų:
- Žibuoklės – 1 vnt;
- pecheritų – 100 g;
- baltųjų grybų – 100 g;
- viršūnėlės – 250 g;
- alyvuogių – 15 g;
- druska, pipirai.
Kaip paruošti
Supjaustykite skaidulas griežinėliais. Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir kelias minutes pakepinkite grybus, kol taps auksinės spalvos. Tai užtruks apie 2-3 minutes.
Sudėkite grybus į keptuvę. Kepkite juos 5-7 minutes. Dabar galite supilti viršūnėles ir viską kartu kaitinti 2-3 minutes. Pasūdykite ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Viską sumaišykite blenderiu, kad gautųsi vientisa konsistencija.
Sriuba paruošta. Galite ją pilti į lėkštes. Jei norite, galite ją papuošti džiūvėsėliais, riebalais pateptais grybų skiltelėmis ar kt. Skanaus!