Natūralus ir skanus naminis majonezas per 5 hvilinus be kiaušinių

Šis receptas tinka tiems, kurie dėl kokių nors priežasčių nevalgo vištų kiaušinių. Pisny majonezas be kiaušinių namuose gali būti ruošiamas tiek iš anksto, tiek prieš pat patiekimą. Reguliuodami ingredientų proporcijas galite išgauti jums labiausiai patinkantį padažą.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: 0,5 stiklinės kviečių borošo
  • Vanduo 1,5 ąsočio
  • Roslino alyvuogės 4 valgomieji litrai.
  • Citrinų sultys (arba 0,5 citrinos) 2 valgomieji šaukštai. litrai.
  • Paruoštos garstyčios 2 valgomieji šaukštai. litrai.
  • Druska 1 šaukštelis.
  • Cukraus 1 valgomasis šaukštelis.

Preparation:

Į puodą arba nedidelį puodą (ne didesnį kaip 2 litrų tūrio) persijokite borošno. Persijokite borošno, kad neliktų trupinių. Įpilkite maždaug pusę stiklinės vandens ir išmaišykite iki vientisos masės, kad neliktų krūvelių. Geriausia tai daryti su liniuote.

Tada įpilkite dar vandens ir maišykite iki vientisos masės.

Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir nuolat maišydami užvirinkite. Šiek tiek sumažinkite ugnį ir virkite, kol mišinys sutirštės. Visą laiką maišykite. Jei norite tirštesnio majonezo, virkite ilgiau. Atsižvelkite į tai, kad boroschne virimo konsistencija taps tirštesnė po ostigmatizavimo. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.

Sudėkite ingredientų mišinį į mikserio dubenį arba gilų indą, kurį bus lengva išplakti. Plakite mikseriu iki vientisos masės.

Nedidelėmis porcijomis įpilkite barščių nuoviro.

Plakite, kol gausite norimą konsistenciją.

Paruoštą majonezą galima kelias dienas laikyti šaldytuve uždarame inde.

Toks majonezas yra toks pat tirštas ir skanus kaip įprastas majonezas.

Iš nurodyto produktų kiekio išeina apie 400 ml majonezo.

Kadangi kiekvieno žmogaus sūrumo, salstelėjimo, sūrumo, kartumo, kartumo, rūgštumo ir pektiniškumo lygis yra individualus, visada pridėkite prieskonių, aštrumo ir pagardų, priklausomai nuo savo skonio! Jei prieskonių dedate pirmą kartą, atsižvelkite į tai, kad yra prieskonių, kurių ypač svarbu nepadauginti (pvz., aitriosios paprikos).

Taip pat skaitykite:  Sveika mityba ir greitas maistas: ne priešai, o partneriai?

Cukrų galima pakeisti cukrumi cukrosaminu.

0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti