Tobulos baltos želė paslaptis: banguota ir švelni, marshmallow moi

Namuose lengva paruošti želė. Želė ruošiama įvairiais būdais: iš pieno, viršūnėlių arba grietinės. Kad želė iš likusios želė būtų švelni ir oro, prieš pilant į formeles ją reikia tinkamai paruošti.

Išsami informacija

Jei grietinę tiesiog sumaišysite su cukeriu ir ištirpinta želatina, tuomet masė gali būti labai sūri ir standi.

Paslaptis ta, kad prieš tai grietinę reikia išplakti mikseriu, įmaišant įprastą ir vannii zukorą.

Toks baltas kreminis pagrindas idealiai tiks „Bitės degtinei”. Konsistencija išeis su raugintais bulbuškais. Taip pat svarbu supilti kambario temperatūros želatiną ir toliau plakti maišytuvu.

Taip pat skaitykite:  Padažas mėsai su adžika ir kalendromis - kaip visada aromatingas
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti