Cezario salotų padažo gamyba.

Šios salotos labai skanios ir turtingos skonio. Tokias jas daro padažas. Tereikia žinoti jo receptą. Jei dar neturite tokios kulinarinės užuominos, siūlome su ja susipažinti.

Ingredientai

Gaminti reikės šių produktų:

  • Kiaušinio – 1 vnt;
  • laiškinių česnakų – 1 gvazdikėlio;
  • Dižono garstyčių – 0,5 valg;
  • alyvuogių aliejaus – 100 g;
  • citrinos sulčių – 2 valgomieji šaukštai;
  • ančiuviai – 6 vnt.

Kaip paruošti

Sumaišykite garstyčias, kiaušinį. Plakite mikseriu dideliu greičiu. Palaipsniui ir kruopščiai supilkite alyvuoges. Įmaišykite ančiuvius ir laiškinius česnakus.

Kai mišinys įgaus majonezo spalvą, supilkite citrinos sultis, ančiuvius ir ančiuvius. Toliau plakite. Paragaukite pagal skonį. Pagardinkite druska ir pipirais. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip tinkamai sutepti koldūnus: įdėkite juos į keptuvę virtus arba šaldytus.
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Medicina: mokslas ir menas gydyti

Medicina yra viena seniausių ir labiausiai gerbiamų mokslo sričių, jungianti mokslinius tyrimus, technologijas ir žmogišką rūpestį. Ji nuolat…